Avís Legal

Consentiment de tractament de dades 

Responsable del Tractament: ASSOCIACIÓ SERVIOL – FOMENT DEL PENSAMENT I CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA

CIF: G66425521

Direcció: General Mitre, 96, 5è 1a 08021 Barcelona

Correu Electrònic: info@associacioserviol.cat

ASSOCIACIÓ SERVIOL es compromet a protegir i respectar la seva privadesa, i solament usarem la seva informació personal per administrar el seu compte i proporcionar els productes i serveis que ens va sol·licitar. De tant en tant, ens agradaria posar-nos en contacte amb vostè sobre els nostres productes i serveis, així com sobre altres continguts que puguin interessar-li. Si accepta que ens comuniquem amb vostè per a aquesta fi, marqui la casella a continuació per indicar com desitja que ens comuniquem amb vostè.

En fer clic a “Donar-me d’alta”, accepta que ASSOCIACIÓ SERVIOL emmagatzemi i processi la informació personal subministrada a dalt per proporcionar-li el contingut sol·licitat. Pot donar-se de baixa d’aquestes comunicacions a qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-se de baixa, les nostres pràctiques de privadesa i com ens comprometem a protegir i respectar la seva privadesa, revisi la nostra Política de privadesa.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, ASSOCIACIÓ SERVIOL informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
ResponsableASSOCIACIÓ SERVIOL CIF: G66425521Direcció: General Mitre, 96, 5è 1a 08021 Barcelona
Finalitat· Gestionar les dades a les quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta.· Gestionar la seva consulta o sol·licitud.· Realitzar la seva inscripció online per a participar en el premi.· Enviar-li comunicacions comercials i publicitàries relacionats amb l’entitat, només en cas d’acceptació.
LegitimacióConsentiment de l’interessat.
DestinatarisNo se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili de l’entitat.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de  contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

En relació al formulari d’inscripció de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que ASSOCIACIÓ SERVIOL  no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, ASSOCIACIÓ SERVIOL  quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a ASSOCIACIÓ SERVIOL  han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d’edat

Els menors de 14 anys no poden cedir les seves dades personals a ASSOCIACIÓ SERVIOL , sense el previ consentiment dels seus pares i/o tutors legals.

En cas que ASSOCIACIÓ SERVIOL  detectés que l’usuari és menor de 14 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d’identitat equivalent, o, si s’escau, l’autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d’aquest requisit o manca de resposta.

Quines mesures de seguretat té implantada l’entitat?

ASSOCIACIÓ SERVIOL  informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Xarxes Socials

ASSOCIACIÓ SERVIOL  disposa de perfils a les xarxes socials amb la  finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats mitjançant  la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir al canal d’atenció i interacció social.