L´any 1.981, a principis del seu mandat el President Pujol va voler visitar el poble de Catalunya que estava patint més la crisi. El van portar a Sant Vicenç de Castellet el poble amb mes atur deien fins i tot d’Espanya. En la visita va parlar amb l’alcalde Joan Masafret i van decidir per pujar l’autoestima i també per donar feina a algunes persones, construir el primer Pavelló Esportiu de la democràcia.

El President Pujol i en Miquel Roca varen aconseguir 10 milions de les antigues pessetes de la borsa de l’atur de Madrid, que van servir per portar a terme una idea del Regidor Josep Gomariz de fer els fonaments de l’obra a pic i pala perquè els caps de 20 famílies del poble poguessin tenir feina, encara que durés més temps. Posteriorment amb ajuts de la Unió Europea i altres partides del govern de la Generalitat es va poder fer una obra copiant pavellons alemanys i que va servir de model per les pròximes instal•lacions construïdes a Catalunya. Totes les entitats esportives del poble hi tenien una sala per guardar el seu material, arxius i els seus trofeus i també per reunir si.

Durant l’any 1.982 es va posar la primera pedra i el 23 de gener del 1.983 el President Pujol el va inaugurar. Una magnifica instal•lació que malgrat ja la seva edat s’ha mantingut en perfectes condicions i s’hi han celebrat partits amb el Barça, de Pau Gasol i el Manresa de Basket, així com també el Barça de Handbol.